Studentkontaktopplæringen 2016

Tekna har nok en gang fått masse nye studentkontakter! Studentkontakter er studenter som har et verv i Tekna. De setter opp kurs, står på stand, og er der for Teknas studentmedlemmer. Hele 115 studentkontakter var til stede på Gardemoen helgen 16-18 september for å lære nye ferdigheter, eller for å friske opp gammel kunnskap.

Hver høst er det nye studenter som tar opp et verv i Tekna, og da er det tid for studentkontaktopplæringen! Her læres det om hvordan en som studentkontakt kan verve nye medlemmer, planlegge semesteret med arrangementer og kurs på de respektive lærestedene, samt få oppdatert informasjon om jobbsøking, forsikring og andre goder som studentmedlemmene i Tekna har.

bilde midnre

På studentkontaktopplæringen var blant annet Gjensidige tilstede og hadde foredraget “Cash is king”, som handlet om Gjensidiges forsikringstilbud til Teknas studentmedlemmer.

2266

Visste du at du kan være medlem av en faggruppe i Tekna? Du lurer kanskje på hva en faggruppe egentlig gjør? Hver faggruppe i Tekna spesialiserer seg innenfor sitt felt hvor de inviterer til ulike arrangementer og møteplasser. Tekna klima har for eksempel hvert år flere arrangementer med spennende ny klimaforskning og foredrag. Tekna Havbruk har også nylig fått til et samarbeid med selveste Kristofer Hivju som spiller i Game of Thrones.

MV5BODAzNTYyODg4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk1ODg4Nw@@._V1_UY317_CR41,0,214,317_AL_

Og finnes det noe studentene er nesten mer glad i enn å stå på stand? Ja! Kostymefest kombinert med rebusløp! På fredagskvelden var det duket for den årlige kostymefesten til studentkontaktene.

SK-opplæring 2016

På lørdagen holdt Tekna president Lise Lyngsnes Randeberg et foredrag om hva Tekna har gjort for sine medlemmer i den siste tiden. Tekna har blant annet kjempet for lovregulering av konkurranseklausuler, og nå har det endelig blitt lovfestet.

lise

Senere var det duket til festmiddag for alle studentkontaktene, og én Tekna studentspesial; date-lek. Denne gangen var det guttenes tur til å finne kveldens date, og dette ble gjort gjennom høytlesning av kleine sjekkereplikker. Men Tekna-damene ble sjarmert, og én etter én fikk alle guttene én date, eller noen til og med to.

Mia Cecilia Sandstrøm, medlem studentutvalget.